Японска бизнес култура и особености при износа на хранителни продукти за япония
Японска бизнес култура и особености при износа на хранителни продукти за Япония
Център за външноикономическо сътрудничество към Българска стопанска камара, Enterprise Europe Network и Европейско-японският център за индустриално сътрудничество имат удоволствието да Ви поканят на уебинар на тема „Японска бизнес култура и особености при износа на хранителни продукти за Япония“
В момента Япония е 5-тата по важност и значение търговска експортна дестинация за селскостопански и хранителни продукти на ЕС. Намаляването на тарифите в резултат от търговското споразумение между ЕС и Япония ще доведе до още по-тесни търговски връзки, особено по отношение на хранителни продукти. Япония се съгласи да либерализира 87% от всичките тарифни редове за селскостопански стопки, покриващи почти 90% от стойността на търговията. Споразумението признава и защитава над 200 европейски географски означения и наименования на японския пазар.
Уебинарът е предназначен за производители и търговци на хранителни продукти и ще се проведе на 3 декември между 11:30 и 13:30 ч. българско време. Чисто консултантски фирми не са целева група на събитието. При извънредна ситуация, налагаща промяна в часа или датата на уебинара всички регистрирани участници ще бъдат уведомени своевременно.
Участието в уебинара е безплатно. Изисква се регистрация с попълване на регистрационна форма. За контакти: Христина Каспарян, ierc2@bia-bg.com, тел. 02 932 09 34. Местата са ограничени!
Език на уебинара: английски!
Регистрация на следния линк:
https://www.eu-japan.eu/registration-form-sofia-webinar-3-december-2020