Календар на уебинарите, организирани от EU-Japan Centre за периода април- май 2021
В периода април-май 2021 г. EU-Japan Centre организира следните уебинари за заинтересовани фирми с цел партньорство с японски компании:
WEBINAR 34:
ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
Как могат износителите на плодове и зеленчуци oт ЕС да използват отстъпки по СИП, за да изнасят своите продукти на японския пазар?
Дата: 13 април 2021 – от 10:30 to 11:30 AM CET
Срок за регистрация: понеделник: 12 април 2021
Линк: https://www.eubusinessinjapan.eu/library/event/epa-helpdesk-webinar-34-fruits-and-vegetables
WEBINAR 169:
КАК МСП СЪС СЕДАЛИЩЕ В ЕС МОГАТ ДА ИЗБЕГНАТ ПРОВАЛА И ДА ПОСТИГНАТ УСПЕХ, КОГАТО ИНВЕСТИРАТ В НАЗНАЧЕНИЯ НА ЧУЖДЕНЦИ В ЯПОНИЯ?
Дата: 20 април 2021 – от 10:30 to 11:30 AM CET
Срок за регистрация: понеделник: 19 април 2021
Линк: https://www.eubusinessinjapan.eu/library/event/webinar-169-working-in-japan-as-an-expatriate-part-1-achieving-assignment-success
ИЗНОС ЗА ЯПОНИЯ 17:
ПРОЦЕС НА СЕРТИФИЦИРАНЕ И ПРОЦЕДУРИ ЗА ОРГАНИЧНИ ХРАНИ JAS (РАСТИТЕЛНИ ОРГАНИЧНИ ХРАНИ)
Какво трябва да знаят износителите от ЕС, когато изнасят растителни органични храни в Япония?
Дата: 21 април 2021 – от 10:30 to 11:30 AM CET
Срок за регистрация: вторник: 20 април 2021
Линк: https://www.eubusinessinjapan.eu/library/event/export-to-japan-17-certification-process-and-procedures-for-organic-jas-plant-based-organic-food
WEBINAR 35:
ТЕКСТИЛ
Как могат износителите на текстилни продукти от ЕС да се възползват от отстъпките по СИП при износ на своите продукти за Япония?
Дата: 27 април 2021 – от 10:30 to 11:30 AM CET
Срок за регистрация: понеделник: 26 април 2021
Линк: https://www.eubusinessinjapan.eu/library/event/epa-helpdesk-webinar-35-textiles
ИЗНОС ЗА ЯПОНИЯ 18:
ПРОЦЕС НА СЕРТИФИЦИРАНЕ И ПРОЦЕДУРИ ЗА ОРГАНИЧНИ ХРАНИ JAS (ОРГАНИЧНИ ХРАНИ НА ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД)
Какво трябва да знаят износителите от ЕС, когато изнасят органични храни от животински произход за Япония?
Дата: 28 април 2021 – от 10:30 to 11:30 AM CET
Срок за регистрация: вторник: 27 април 2021
WEBINAR 170:
РАБОТА В ЯПОНИЯ КАТО ЕМИГРАНТ, ЧАСТ 2
(Ръководство стъпка по стъпка и контролен списък за бъдещи емигранти)
Дата: 04 май 2021 – от 10:30 to 11:30 AM CET
Срок за регистрация: понеделник 03 май 2021
ИЗНОС ЗА ЯПОНИЯ 19:
ПРОЦЕС НА СЕРТИФИЦИРАНЕ И ПРОЦЕДУРИ ЗА ОРГАНИЧНИ ХРАНИ JAS (ПРЕРАБОТЕНИ ОРГАНИЧНИ ХРАНИ)
Дата: 05 май 2021 – от 10:30 to 11:30 AM CET
Срок за регистрация:вторник, 04 май 2021
Участието в уебинарите е безплатно.
Ако проявявате интерес към дейността на EU-Japan Centre, може да получите повече информация на следния интернет адрес: www.eu-japan.eu/be-informed